1. HABERLER

  2. BİLİM-TEKNOLOJİ

  3. Samsung Galaxy Fold yeniden satışa çıkıyor
Samsung Galaxy Fold yeniden satışa çıkıyor

Samsung Galaxy Fold yeniden satışa çıkıyor

Katlanabilir ekranlı cep telefonu Samsung Galaxy Fold yeniden satışa sunuluyor.

A+A-

Geçtiğimiz aylarda piyasaya sürülmesi beklenen ancak ekranındaki sorunlar nedeniyle satışı ertelenen Samsung Galaxy Fold cep telefonu 6 Eylül'den itibaren yeniden satışa sunuluyor. Telefonun ilk piyasaya sürüleceği ülke ise markanın anavatanı olan Güney Kore olacak ve daha sonra diğer ülkelerde de satışa sunulacak.

Samsung Galaxy Fold yeniden satışa çıkıyor

Bir süredir yeniden satışa sunulması beklenen telefonun Güney Kore'nin ardından Fransa, Almanya, Singapur, İngiltere, ABD ve diğer ülkelerde de piyasaya sürülecek. Konuyla ilgili resmi açıklamayı resmi sitesinde paylaşan Samsung, diğer ülkelerdeki satışa sunulma tarihi ile ilgili net bir bilgi vermedi.

Daha önce Haziran ayı içinde satışa sunulması beklenen Samsung Galaxy Fold, teste gönderilen basın mensupları tarafından ekranının katlama yerlerinden kırıldığı ya da ekran koruyucusunun çıktığı şikayetiyle karşı karşıya kalmıştı. Bu şikayetler üzerine telefonun satışa sunulması ertelenmiş ve Samsung cihazla ilgili bazı geliştirmeler yapacağını açıklamıştı.

Samsung Galaxy Fold özellikleri

Ekranı içe doğru katlanan ve bu yüzden iki ekranı bulunan cep telefonu kapalı iken 4.6, açıkken 7.3 inçlik bir ekrana sahip. Üzerinde 6 farklı kamera bulunan telefonda bunlardan biri ön ekranda ve 10 MP çözünürlük sunuyor. Ana ekranda 10 + 8 MP dual ön kamerası bulunan telefonun ana kamerası ise 16 + 12 + 12 MP çözünürlükle geliyor. 12 GB RAM'e sahip olan telefonda 512 GB depolama alanı yer alıyor. Hem LTE hem 5G modeli bulunan telefonun LTE destekli modelinde 4.380 mAh, 5G destekli modelinde ise 4.235 mAh pil yer alıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.