1. HABERLER

  2. BİLİM-TEKNOLOJİ

  3. Samsung Galaxy Note 10 ve Note 10 Plus fiyatında büyük indirim!
Samsung Galaxy Note 10 ve Note 10 Plus fiyatında büyük indirim!

Samsung Galaxy Note 10 ve Note 10 Plus fiyatında büyük indirim!

Galaxy Note 20 modellerinin çıkışına az bir süre kala Samsung Galaxy Note 10 ve Note 10 Plus fiyatlarını aşağı çekti. İşte konu hakkındaki detaylar.

A+A-

Teknoloji gündemini az çok yakından takip edenlerin de bildiği üzere Samsung önümüzdeki çeyrekte yeni nesil Note modellerini tanıtacak. Şimdilik sızdırılan bilgiler doğrultusunda Güney Koreli teknoloji devinin Galaxy Note 20 ve Note 20 Plus modellerini tanıtacağını biliyoruz. Belki ilerleyen günlerde Note 20 Lite ya da Note 20 Ultra modeli de ortaya çıkabilir. Lakin şu anda bu konuda bir sızıntı yok.

Galaxy Note 20 modellerinin tanıtılmasına az bir süre kala Güney Koreli şirket elindeki Note 10 stoklarını tüketmek için harekete geçti. Özellikle ABD’de Note 10 modellerinde büyük indirimler yapıldı. Normalde 1000 dolara satılan Note 10 Plus fiyatı bile şu aralar 750 dolara kadar düşmüş durumda. Ayrıca Note 10 fiyatı da 529 dolara kadar inmiş durumda.

Muhtemelen bu indirimler Avrupa ve dolayısıyla Türkiye’ye de yansıyacaktır. Eğer şu aralar yeni bir Note 10 modeli alma düşünceniz varsa acele etmemenizi tavsiye ederiz. Zaten yeni çıkacak olan Note 20 serisi ile Note 10 serisi arasında öyle muazzam farklılıklar olmayacak. Dolayısıyla biraz daha bekleyip dilediğiniz Note 10 modelini en düşük fiyattan satın almak son derece mantıklı görünüyor.

Şu aralar döviz kurlarının düşüş trendine girdiğini de atlamamak lazım. Tabi ki yine de son karar kullanıcıların.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.