1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Şarkıcı Iggy Azalea çıplak fotoğraflarının sızmasının ardından sosyal medya hesaplarını kapattı
Şarkıcı Iggy Azalea çıplak fotoğraflarının sızmasının ardından sosyal medya hesaplarını kapattı

Şarkıcı Iggy Azalea çıplak fotoğraflarının sızmasının ardından sosyal medya hesaplarını kapattı

Avustralyalı şarkıcı Iggy Azalea, 2016 yılında GQ dergisinin çekiminde verdiği çıplak pozların izni olmadan internette yayılmasının ardından bütün sosyal medya hesaplarını kapattı.

A+A-

Karelerin izni dışında yayılmasının ardından kendisi hakkında yapılan birçok yorumu okuduğunu belirten 28 yaşındaki Iggy Azalea, "İnsanların, vücudum üzerinden kurdukları hayalleri ve düşüncelerini paylaşmaları beni oldukça rahatsız etti ve midemi bulandırdı. Ünlü bir dergiye poz verirken bunların olacağını düşünmüyorsunuz. Bunu yaşadığım için çok üzgünüm. Ailemin ve sevdiklerimin önünde küçük düşürüldüm" dedi.

FOTOĞRAFÇI: ÇOK ÖFKELİYİM

Dergi olayla ilgili henüz herhangi bir açıklama yapmazken, fotoğraf çekimini gerçekleştiren Nino Munoz yasal sürecin başladığını duyurdu.

Instagram hesabından açıklama yapan Munoz, “Iggy Azalea ile yaptığımız çekim sonucunda ortaya çıkan fotoğraflar benden çalındı ve iznim olmadan paylaşıldı. Çok öfkeliyim ve adalet yerini bulana kadar rahat etmeyeceğim” dedi.

Azalea’nın çıplak fotoğrafları derginin söz konusu sayısında kullanılmamıştı ve gün yüzüne çıkarılmamıştı. Ancak kareler geçen hafta internette yayılmaya başladı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.