1. HABERLER

  2. BİLİM-TEKNOLOJİ

  3. Seramik kasalı Galaxy S10 fiyatı ile dudak uçuklatıyor!
Seramik kasalı Galaxy S10 fiyatı ile dudak uçuklatıyor!

Seramik kasalı Galaxy S10 fiyatı ile dudak uçuklatıyor!

Samsung Galaxy S10 ailesi seramik tasarıma sahip modelleriyle de dikkatleri üzerine çekiyor. Peki ya bu modele sahip olmanın bedeli ne kadar? İşte detaylar!

A+A-

20 Şubat 2019 tarihinde ABD'nin San Francisco şehrinde düzenlenecek bir etkinlikle tanıtılacak olan Samsung Galaxy S10 ailesi ile ilgili sızıntılar devam ediyor.

İlk aşamalarda toplamda üç farklı model ile geleceği belirtilen cihaz ailesine 5G özellikli dördüncü bir modelin katılacağı da biliniyor. Ailenin modellerinin isimlerini sıralayacak olursak: Galaxy S10 Lite, Galaxy S10, Galaxy S10 Plus ve son olarak Galaxy S10 X. 

Seramik kasalı Galaxy S10 fiyatı ile dudak uçuklatıyor!

Peki ya farklı bir modelin daha yolda olduğunu biliyor muydunuz? Daha önceden Kırmızı ve Sarı renk seçenekleriyle karşımıza çıkan S10 serisi, şimdi de seramik kasalı modeliyle bizlerin karşısına çıkacak. Aslına bakarsanız yeni bir model demek yanlış olur. Yeni tasarıma sahip bir S10 demek daha doğru.

İşin şaşırtan yanıysa bu cihazın fiyatının adeta dudak uçuklatacak cinsten oluşu. 

Samsung’un Vietnamlı bir tedarikçisi tarafından paylaşılan bilgilere göre, S10 serisinin seramik kasalı modelinin fiyatı tam tamına 1.330 dolar. Buna ek olarak henüz seramik kaplamalı cihaz hakkında Samsung tarafından bir açıklama gelmiş değil.

Şimdilik sadece S10 Plus modelleri ile beraber bizlere sunulacak olan seramik tasarım nasıl bir tepki alır bilmiyoruz ancak Samsung'un farklı şeyler denemeye çalıştığı da ortada. 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.