1. HABERLER

  2. BİLİM-TEKNOLOJİ

  3. Şimdi de 220 TL’lik Civilization 6 bedava oldu
Şimdi de 220 TL’lik Civilization 6 bedava oldu

Şimdi de 220 TL’lik Civilization 6 bedava oldu

Firaxis Games tarafından geliştirilen sıra tabanlı strateji oyunu Civilization 6 bedava oldu! Hemen indirin, kütüphanenize ekleyin!

A+A-

Epic Games Store GTA 5’in ardından şimdi de Civilization 6’yı ücretsiz olarak dağıtıyor. Bilindiği üzere Civilization 6 Fraxis Games tarafından geliştirilmiş ve oyun severlerden olumlu eleştiriler almıştı.

Hali hazırda Steam’de 220 TL’den satılan oyun an itibariyle Epic Games Store’da ücretsiz. Oyunu edinmek için yapmanız gereken tek şey kütüphanenize eklemek.

Şimdi de 220 TL’lik Civilization 6 bedava oldu! Hemen indirin!

Epic Games Store aboneliğiniz varsa yapmanız gereken şey çok basit. Oyunu kütüphanenize ekleyerek dilediğiniz zaman indirebilirsiniz. Yani oyunun sizin olması için hemen indirmeniz gerekmiyor. Yapılması gereken tek şey Civilization 6’yı kütüphanenize eklemek. Dilerseniz oyunun sayfasına buradan göz atabilirsiniz.

Gelelim Epic Games Store’un bir sonraki bedava oyununa. Söylendilere göre bir sonraki ücretsiz oyun Borderlands The Handsome Collection olacak. Ayrıca Haziran ayında gelecek olan yapımın da Ark Survival Evolved olacağı belirtiliyor.

Muhtemelen Epic Games Store şu süreçte milyonlarca kullanıcıya ulaştı. Özellikle GTA 5’in ücretsiz olarak dağıtılması sonrası Rockstar sunucuları çökmüştü.

Civilization 6GTA 5 kadar olmasa da yine büyük ses getirecektir. Dolayısıyla Epic Games’in kullanıcı sayısı daha da artacaktır.

Bakalım Steam, Epic Games Store’un bu hamlesine bir yanıt verecek mi? Keza oyun severler Epic Games Store’a iyiden iyiye sempati beslemeye başladılar.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.