1. HABERLER

  2. BİLİM-TEKNOLOJİ

  3. Spotify'da hikaye paylaşma özelliği geliyor!
Spotify'da hikaye paylaşma özelliği geliyor!

Spotify'da hikaye paylaşma özelliği geliyor!

Spotify, son zamanlarda sosyal paylaşım sitelerinde yaygınlaşan hikaye paylaşma özelliğini test ediyor.

A+A-

Spotify, Snapchat ve Instagram gibi sosyal uygulamalar tarafından popüler hale gelen ve Facebook , YouTube , WhatsApp ve diğer uygulamalarda yaygınlaşan 'Storyline' paylaşım özelliğini test ediyor.

Spotify'da hikaye paylaşma özelliği geliyor!

TechCrunch'ta yer alan habere göre 'Storyline' özelliğiyle sanatçıların dinleyiciyle daha da etkileşim halinde olmaları sağlanacak. Buna ek olarak; İsveç merkezli online müzik akış servisi Spotify, Apple'ın kendi müzik uygulamasını daha güçlü bir hale getirmek için rakip uygulamalardan %30 komisyon ücreti kestiği gerekçesiyle Avrupa Birliği'ne şikayette bulundu.

Bunun üzerine Avrupa Birliği Apple hakkında inceleme başlatıyor. 

Bilindiği üzere Apple’ın özellikle uygulama mağazasında kendi uygulamalarını koruyan haksız rekabet davranışına dayalı iddialar sıkça haberlere konu oluyor. Bu iddiaların bazıları mahkeme koridorlarında da kendisine yer bulmuştu. Konu ile ilgili son şikayet ise geçtiğimiz Mart ayında Spotify'den gelmişti.  

Spotify konu ile ilgili Avrupa Rekabet Komisyonu’na başvuruda bulunmuştu. Avrupa Birliği ise resmi soruşturmayı başlatmadan önce müşterileri ve diğer rakipleri dinleme kararı almıştı. 

Apple'ın kendi müzik uygulamasını daha güçlü bir hale getirmek için rakip uygulamalardan %30 komisyon ücreti kestiğini iddia eden Spotify’ın bu şikayeti üzerine Avrupa Birliğinin Apple hakkında birkaç hafta içinde resmi inceleme başlatacağı gelen bilgiler arasında.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.