1. HABERLER

  2. KÜLTÜR-SANAT

  3. Tarantino, yeni filmi için Moskova’da: Kremlin’e gömülmek için ne yapmak gerekiyor?
Tarantino, yeni filmi için Moskova’da: Kremlin’e gömülmek için ne yapmak gerekiyor?

Tarantino, yeni filmi için Moskova’da: Kremlin’e gömülmek için ne yapmak gerekiyor?

Yakın zamanda vizyona girecek olan ‘Bir Zamanlar Hollywood’da’ filminin ünlü yönetmeni Quentin Tarantino, gala için Rusya’nın başkenti Moskova’ya geldi.

A+A-

ABD’li ünlü yönetmen Quentin Tarantino, ‘Bir Zamanlar Hollywood'da’ filminin galası için Moskova’ya geldi. Rusya Kültür Bakanı Vladimir Medinskiy, ünlü yönetmene Kremlin’i bizzat gezdirdi.

Medinskiy ile yaptığı ufak gezide Tarantino hem Kremlin’in içini, hem Çar Çanı’nı ve Çar Topu’nu görmüş oldu.

​Moskova Kremlini Müzeleri Genel Müdürü Yelena Gagarina öncülüğünde düzenlenen gezinin büyük kısmında Bakan, Tarantino’yu yalnız bırakmadı. Yönetmen ise Çar Topu’nu gördüğünde, hayranlığını gizleyemedi ve topa filmlerinde nasıl yer verebileceğini düşünmeye başladı, ardından şans getirmesi için Çar Çanı’nı ovaladı.

​Gezinin ilerleyen saatlerinde Tarantino, Kremlin’e ya da en azından yakınlarına gömülebilmek için ne yapmak gerektiğini sordu. Bunun üzerine ise, kraliyet ailesinin bir üyesi olmak gerektiği yanıtını aldı. Aynı zamanda ünlü yönetmen, müzisyen Dean Reed’in gerçekten Kremlin duvarlarına gömülüp gömülmediğini sordu. Medinskiy ise bu durumu, “Kremlin duvarı dibine gömülen isim, ‘yazar’ John Reed’di” sözleriyle izah etti.

Tarantino ayrıca Moskovada’ki ikona, silah, mücevher ve tarihi belgelerin bulunduğu Hraniteli Vremeni (Zamanın Efendileri) sergisini de gezme imkânı buldu. Moskova gezisi yoğun geçen Tarantino, ayrıca bugün basın toplantısına da katıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.