1. HABERLER

  2. BİLİM-TEKNOLOJİ

  3. The Last of Us Part 2 için Türkçe dublajlı yeni video
The Last of Us Part 2 için Türkçe dublajlı yeni video

The Last of Us Part 2 için Türkçe dublajlı yeni video

Oyun severlerin sabırsızlıkla beklediği The Last of Us Part 2 için yeni bir video daya yayınlandı. İşte detaylar.

A+A-

Naughty Dog tarafından PlayStation 4’e özel olarak geliştirilen The Last of Us Part 2 için yeni bir hikaye videosu yayınlandı. Türkçe dublaj eşliğinde yayınlanan videoda oyunun başlangıcına dair bazı ipuçları bulmak mümkün.

Yayınlanan videodan da az çok anlaşılacağı üzere The Last of Us Part 2 bizleri Ellie’nin intikam yolculuğuna eşlik etmeye çağırıyor. Hatırlanacağı üzere ilk oyunda tamamen hayatta kalmak için savaşıyorduk. Bu oyunda ise avdan ziyade avcı rolüne bürüneceğiz.

The Last of Us 2 için şimdiye kadar yayınlanan tüm videolar oyun severlerden tam not almayı başardı. Büyük bir ihtimalle bu yapımın gelmiş geçmiş en iyi PS4 oyunu seçilmesi de bizleri şaşırtmayacaktır.

Hali hazırda PS Store üzerinden ön siparişe sunulan yapımın fiyatı ise 429 TL. Geçtiğimiz günlerde Amazon özellikle Avrupa’daki pek çok ülkede The Last of Us 2’nin daha çıkmadan en çok satanlar listesinde zirveye yerleştiğini açıklamıştı. Muhtemelen oyun çıktıktan sonra da uzun bir süre zirveden inmeyecektir.

Bu arada dip not olarak tekrardan hatırlatalım. The Last of Us Part 2 tüm dünya ile aynı anda ülkemizde de 19 Haziran’da raflardaki yerini alacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.