1. HABERLER

  2. BİLİM-TEKNOLOJİ

  3. Ucuz fiyatıyla dikkat çeken Galaxy Fold e geliyor!
Ucuz fiyatıyla dikkat çeken Galaxy Fold e geliyor!

Ucuz fiyatıyla dikkat çeken Galaxy Fold e geliyor!

Samsung katlanabilir ekranlı akıllı telefonların yaygınlaşması için fiyat skalasını aşağıya çekiyor. İşte uygun fiyatı ile dikkat çeken Galaxy Fold e!

A+A-

Akıllı telefon pazarının öncü isimlerinden biri olan Samsung geçtiğimiz yıl ilk katlanabilir ekranlı akıllı telefon modelini satışa sunmuştu. Galaxy Fold ismiyle satışa çıkan cihaz 2000 dolara yaklaşan fiyatı ile kısıtlı bir müşteri kitlesine hitap ediyordu.

Ardından bu yılın başlarında Galaxy Fold’a nazaran daha uygun bir etikete sahip Galaxy Z Flip ile tanıştık. Yurt dışında 1380 dolarlık etiketle tanıtılan telefonun ülkemizdeki satış fiyatı ise 14.500 TL olarak açıklanmıştı.

Ucuz fiyatıyla dikkat çeken Galaxy Fold e geliyor!

Bu iki modelle istediği kitleye ulaşamayan Samsung şimdi de şansını Galaxy Fold e ( ya da Galaxy Fold Lite ) modeli ile deneyecek. Cihaz hakkında sızdırılan bilgilere göre Samsung’un yeni katlanabilir ekranlı modeli 900 ile 1100 dolar arasında bir etikete sahip olacak.

Açıkçası bu etiketin günümüz amiral gemisi modelleriyle aynı seviyede olduğu son derece açık. Dolayısıyla Galaxy Fold e ülkemizde de 10000 TL civarında bir etikete satılabilir.

Sızdırılan bir diğer bilgi ise telefonun tasarımıyla ilgili. Galaxy Fold e orijinal Fold modelinden daha küçük olacak. Ayrıca telefon kapandığında arka yüzde ikinci bir ekran da yer almayacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.