1. HABERLER

  2. BİLİM-TEKNOLOJİ

  3. Uygun fiyatlı çift ön kameralı Huawei Y8s tanıtıldı! İşte özellikleri
Uygun fiyatlı çift ön kameralı Huawei Y8s tanıtıldı! İşte özellikleri

Uygun fiyatlı çift ön kameralı Huawei Y8s tanıtıldı! İşte özellikleri

Huawei uygun fiyatlı model yelpazesini genişletmeye devam ediyor. İşte çift ön kameralı Huawei Y8s özellikleri ve fiyatı.

A+A-

Kısa süre önce yeni P serisi modellerini tanıtan Huawei rotasını tekrardan uygun fiyatlı modellere çevirdi. Hatırlanacağı üzere P serisinin yeni üyeleri beklenenin bir tık üzerinde etiketlerle satışa çıkmıştı. Özellikle Google servislerinin olmamasından ötürü Huawei’nin yeni P serisi modellerinin fiyatını biraz daha uygun tutması bekleniyordu.

Lakin bu olmadı. P40 Pro ülkemizde 12.000 TL’den P40 ise 8500 TL’den satışa sunuldu. P40 Lite ise 3200 TL civarındaki etiketiyle makul cihazlar arasına ismini yazdırdı.

Uygun fiyatlı çift ön kameralı Huawei Y8s tanıtıldı! İşte özellikleri

Çinli üretici merakla beklenen P serisinin ardından rotasını tekrardan uygun fiyatlı modellere çevirdi. Nitekim bu modellerden birisi de çift ön kamerasıyla dikkat çeken Huawei Y8s.

Çentikli tasarıma sahip olan modelde Huawei’nin kendi üretimi olan Kirin 710 yonga seti yer alıyor. 4GB RAM’e sahip olan telefonun dahili depolama alanı ise 64GB.

Full HD+ çözünürlükte 6.5 inçlik LCD ekranla gelen telefonda 8MP ve 2MP’den oluşan çift kameralı selfie modülü yer alıyor. Arka tarafta ise 48MP’lik kameraya 2MP’lik derinlik kamerası eşlik ediyor.

4000 mAh’lık ortalamanın üzerinde bir bataryadan beslenecek olan Huawei Y8s kutudan ilk çıktığında EMUI 9.1 destekli Andorid 9 Pie ile çalışacak. Telefonda Google servislerinin yer alıp almayacağı ise henüz bilinmiyor.

Huawie Y8s fiyatı henüz netleşmemiş olsa da genel kanı telefonun 150 euro’nun altında bir etikete sahip olacağı yönünde. Zaten bu teknik özelliklerle daha yüksek bir etiketle Huawei’nin işi hayli zor olurdu.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.