1. HABERLER

  2. BİLİM-TEKNOLOJİ

  3. Uygun fiyatlı LG Stylo 6 duyuruldu
Uygun fiyatlı LG Stylo 6 duyuruldu

Uygun fiyatlı LG Stylo 6 duyuruldu

Markanın orta sınıf telefon modeli olarak tanımlayabileceğimiz LG Stylo 6 resmi olarak tanıtıldı.

A+A-

Geçtiğimiz günlerde haberini yaptığımız sızıntılar gerçek çıktı ve LG Stylo 6 resmi olarak piyasaya sürüldü. Markanın orta sınıf cep telefonu kategorisindeki yeni modeli 6.8 inçlik FHD+ ekranı, arka yüzünde 13 + 13 + alan derinliği kamerası olmak üzüre üçlü modülü, ön yüzünde 13 MP kamerası ile dikkat çekiyor. Telefonun ön yüzündeki kamerası U şeklinde tasarlanmış ve tam ortaya konulmuş bir çentiğin içinde yer alıyor.

Uygun fiyatlı LG Stylo 6 duyuruldu

Telefonun diğer özellikleri arasında 3 GB RAM, 64 GB depolama alanı ve 4.000 mAh pil yer alıyor. Gücünü mediatek Helia P35 işlemcisinden alan telefon, kutusundan Android 10 işletim sistemi ile çıkıyor. Telefonun ismine de konu olan Stylus kalem ise kutusundan çıkıyor. Böyle kalemli olarak da kullanılabilen LG Stylo 6'nın arka yüzünde bir de parmak izi okuyucu yer alıyor.

İlk olarak ABD'de satışa sunulacak olan yeni modelin fiyatı ise 179.99 dolar olarak açıklandı. Türkiye'de giriş seviyesi modellerini satan LG'nin bu yeni telefonunun ülkemizde de satışa sunulup sunulmayacağı şimdilik bilinmiyor. 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.