1. HABERLER

  2. BİLİM-TEKNOLOJİ

  3. WhatsApp Business iOS versiyonu yayınlandı!
WhatsApp Business iOS versiyonu yayınlandı!

WhatsApp Business iOS versiyonu yayınlandı!

Android platformu için bir süredir kullanılabilen WhatsApp Business uygulaması, Türkiye’de iOS platformu için kullanılabiliyor hale geldi.

A+A-

Geçtiğimiz yıl Android platformu için kullanıma sunulan WhatsApp Business, bugün itibariyle iOS platformu için Türkiye’de kullanıma sunuldu.

WhatsApp Business’ın iOS versiyonu yayınlandı!

Tüm dünyada  kazandığı popülerliği ile vazgeçilmez bir mesajlaşma uygulaması haline gelmeyi başaran WhatsApp, özellikle işletmeler tarafından kullanılan WhatsApp Business uygulamasının iOS platformunda kullanılabilmesi için bir süredir çalışmalar sürdürüyordu.

WhatsApp, kullanıma sunduğu WhatsApp Business uygulaması ile kullanıcılar işletmelerine ait özel profiller oluşturarak, iletişim bilgileri, konumları ve internet siteleri gibi bilgileri kolayca müşterileri ile paylaşabileceği özel profiller oluşturabiliyor.

Özellikle küçük ve orta ölçekli işletmelerin kullandığı WhatsApp Business uygulamasını, Android kullanıcıları belli bir süredir kullanmakta. iOS platformu içinde kullanıma sunulan bu uygulama ile işletmeler kullanıcılar ile sürekli olarak iletişim halinde kalabiliyor. Uygulamanın sunduğu otomatik cevaplama sistemi sayesinde işletmeler kullanıcılara durumlarıyla ilgili güncel bilgiler verebiliyor.

WhatsApp Business’ın, konuşma balonu içerisinde kullanılan büyük B harfi ile uygulamanın orijinal uygulamadan ayırt edilmesi sağlanırken, aynı telefonda hem orijinal uygulama hem de Business uygulaması kullanılabiliyor. Cep telefonlarına ek olarak sabit hatlı telefonlar ile de kullanılabilen WhatsApp Business uygulaması WhatsApp’ın bütün özelliklerine sahip olmasıyla birlikte tarayıcı desteğini de kullanıcılara sunuluyor.

WhatsApp Business App Store’da

Dünya genelinde 4 Nisan tarihinde kullanıma sunulmaya  başlanan WhatsApp Businessşimdiye kadar Türkiye'de iOS için kullanıcılara sunulmadı. Birçok işletmenin kullanabileceği uygulama bugün itibariyle kullanıma sunuldu ve iPhone kullanıcıları App Store'dan uygulamayı indirip kullanabiliyor.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.