1. HABERLER

  2. BİLİM-TEKNOLOJİ

  3. WhatsApp mesaj geçmişinizi sızdırıyor!
WhatsApp mesaj geçmişinizi sızdırıyor!

WhatsApp mesaj geçmişinizi sızdırıyor!

Değiştirilen hatlar üzerinden WhatsApp mesajlarınızın sızdırıldığı iddiası ortaya atıldı. İşte o iddianın detayları!

A+A-

Yine oldukça garip bir WhatsApp haberi ile karşınızdayız. Bu sefer ise değiştirilen hatlar üzerinden WhatsApp mesajlarınızın sızdırıldığı iddiası ortaya atıldı. Bu iddia ise bir Amazon çalışanından geldi. Amazon çalışanı Abby Fuller, resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada yeni bir SIM kartı temin ettiğini, ancak kartı telefona takıp WhatsApp'a girdikten sonra tanımadığı bir kişiye ait mesajlarla karşılaştığını belirtti. 

Aldığı SIM kartının sıfır olduğunu ve hiç kullanılmadığını belirten Fuller, oldukça ilginç bir iddia ortaya attı. Fuller, mesajların söz konusu numaranın bir önceki sahibine ait olduğunu dile getirdi.

WhatsApp mesaj geçmişinizi sızdırıyor!

logged into whatsapp with a new phone number today and the message history from the previous number's owner was right there?! this doesn't seem right.

— Abby Fuller (@abbyfuller) 11 Ocak 2019

 

Bu durum karşısında oldukça rahatsız olan Amazon çalışanı, şimdi kendi mesajlarının bir başkası tarafından okunabileceği düşüncesinden oldukça rahatsız gibi duruyor. Konu hakkında henüz WhatsApp yetkililerinden bir yanıt gelmiş değil.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.