1. HABERLER

  2. BİLİM-TEKNOLOJİ

  3. Xiaomi Mi 10 global tanıtımını ertelendi
Xiaomi Mi 10 global tanıtımını ertelendi

Xiaomi Mi 10 global tanıtımını ertelendi

Çin merkezli teknoloji devi Xiaomi, Barselona'da gerçekleştireceği Mi 10 cep telefonu tanıtımını ertelediğini açıkladı.

A+A-

Çin'den dünyaya yayılan koronavirüsün etkileri halen devam ediyor. Virüs yüzünden ertelenen dünyanın en büyük mobil teknolojiler fuarı MWC, beraberinde birçok markanın planlarını değiştirmesine neden oldu. Bu markalardan biri de Xiaomi

Xiaomi Mi 10 global tanıtımını ertelendi

Normalde 24-27 Şubat 2020 tarihleri arasında İspanya'nın Barselona şehrinde düzenlenmesi planlanan MWC 2020 etkinliği, koronavirüs yüzünden iptal edilmişti. Bu iptal beraberinde bazı markaların yeni ürün tanıtımlarının da ertelenmesine neden oldu. Xiaomi de yeni telefonu Mi 10'u Barselona'da düzenleyeceği bir etkinlikle tanıtacaktı. Ancak marka MWC'nin iptal edilmesiyle beraber bu etkinliği de ileri bir tarihe ertelediğini duyurdu. 

Teknolojioku'nun da davetli olduğu etkinlik 23 Şubat 2020 tarihinde Barselona'da gerçekleştirilecekti. Xiaomi tarafından haber merkezimize gönderilen metinde aşağıdaki bilgiler yer alıyor:

Xiaomi olarak, Barcelona’da düzenlenecek olan 2020 World Mobile Congress’in iptal edilmesini anlayışla karşılıyoruz. En önem verdiğimiz konuların başında; çalışanlarımız, ortaklarımız, medyadaki dostlarımız ve misafirlerimizin güvenliği geliyor. Bu kapsamda MWC’nin açılışından bir gün önce yani 23 Şubat olarak planlanan, yeni amiral gemisi ürünümüz Mi 10’un global lasmanını ileri bir tarihe ertelediğimizi belirtmek isteriz.

Konu ile ilgili sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Bu zorlu dönemde bizden desteğini ve ilgisini esirgemeyen tüm fanlarımıza, siz değerli medya dostlarımıza, iş ortaklarımıza ve kullanıcılarımıza şükranlarımızı sunuyor, anlayışınız için hepinize teşekkür ediyoruz.

Saygılarımızla

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.