1. HABERLER

  2. BİLİM-TEKNOLOJİ

  3. Yeni nesil Apple AirPods sağlık değerlerini ölçebilecek
Yeni nesil Apple AirPods sağlık değerlerini ölçebilecek

Yeni nesil Apple AirPods sağlık değerlerini ölçebilecek

Apple’ın önümüzdeki dönemde tanıtmayı planladığı yeni nesil AirPods modelleri ile ilgili detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.

A+A-

Yeni nesil Apple AirPods modeli ile ilgili ilk bilgiler gelmeye başladı. Kablosuz kulaklık pazarında AirPods modelleri ile hatırı sayılır bir paya sahip olan Apple, yeni modeliyle birlikte çıtayı daha da yukarılara taşımaya hazırlanıyor. Elbette aklınıza şu soru gelebilir? Bir kablosuz kulaklık daha ne gibi yenilikler sunabilir?

Malum AirPods Pro ile birlikte aktif gürültü engelleme özelliği, şeffaf mod gibi yenilikler gelmişti. İlk AirPods modeline göre daha küçük ve daha estetik bir tasarıma sahip olan AirPods Pro tam anlamıyla beklentileri karşılayan bir model oldu.

Lakin yeni Apple AirPods ile birlikte Apple’ın kablosuz kulaklıkları daha da fonksiyonel olacak.

Cupertino merkezli şirket kulaklık içerisine yerleştireceği sensörler sayesinde kullanıcıların nabzını ve kandaki oksijen seviyesini ölçebilecek. Bu sayede spor yaparken Apple Watch’ı ya da akıllı bilekliğinizi aktif olarak kullanmanıza gerek kalmayacak.

Yeni nesil Apple kablosuz kulaklığın ne gibi yeniliklerle geleceği henüz netleşmiş değil. Lakin söz konusu Apple olduğunda çok da fazla bir şey beklememek gerekiyor. Şimdilik nabız ve kandaki oksijen seviyesini ölçen bir AirPods rakiplerine fark yaratabilir.

Elbette burada önemli olan bir diğer kriter de kulaklığın fiyatı. Hali hazırda AirPods Pro ülkemizde 1800 TL’ye satılıyor. Muhtemelen AirPods 3 fiyatı da 2500’den aşağı olmayacaktır. Nereden baksanız yeni bir telefon fiyatı.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.