1. HABERLER

  2. BİLİM-TEKNOLOJİ

  3. Apple'ın kurucusundan Bitcoin itirafı!
Apple'ın kurucusundan Bitcoin itirafı!

Apple'ın kurucusundan Bitcoin itirafı!

ABD merkezli teknoloji devi Apple'ın kurucularından Steve Wozniak'tan çok konuşulacak bir Bitcoin itirafı geldi.

A+A-

Bir dönem 20 bin dolar bandını test eden Bitcoin uzun bir süredir kırdığı rekorlar ile değil önlenemez düşüşü ile gündemde. Kripto para dünyasının ilk ve en değerli üyesi olan Bitcoin Apple'ın kurucularından Steve Wozniak'ın açıklamaları ile bir kez daha gündemde. Bitcoin'e yatırım yapan isimler arasında ünlü simalarda var.

Apple'ın kurucusundan Bitcoin itirafı!

ABD merkezli teknoloji devi Apple'In kurucu ortaklarından Steve Wozniak geçtiğimiz haftalarda bir dönem parasını Bitcoin'e yatırdığını açıklamıştı. Wozniak fiyatı 700 dolarken Bitcoin'e yatırım yaptığını ve daha sonra yaşanan artışın ardından Bitcoin piyasasından çekildiğini açıklamıştı.

Wozniak yaptığı yeni açıklama ile Bitcoin'i hangi seviyedeyken sattığına sonunda netlik getirdi. Wozniak: "Tüm Bitcoinlerimi 20 Bin Dolarken Sattım" dedi. 

2017'de 20 bin dolar bandını test eden Bitcoin için 50 bin, 100 bin dolarlar konuşuluyordu. Ancak Bugün bu tahminlerden çok uzak bir noktadayız. Zira Bitcoin'in değeri 4 bin doların altında. 

Peki bu düşüş sürer Bitcoin'in değeri 0 dolara düşerse ne olacak? Bitcoin’in yok olduğu bir senaryoda, çoğu piyasa analisti ve uzmanagöre Ethereum ve Ripple gibi birimler, piyasanın yeni efendisi olacaklar. Başla bir deyişle alt coin'lerin değerleri Bitcoin yenrine bu birimleri baz alarak belirlenecek.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.