1. HABERLER

  2. BİLİM-TEKNOLOJİ

  3. Telegram bol özellikli yeni bir güncelleme yayınladı!
Telegram bol özellikli yeni bir güncelleme yayınladı!

Telegram bol özellikli yeni bir güncelleme yayınladı!

Telegram, birçok özellik ve önemli yenilikler sunduğu yeni güncellemesini yayınladı. Medyaya video düzenleyici, animasyonlu etiketler ve çok daha fazlası.

A+A-

Telegram, gizlilik odaklı sunduğu yenilikler ile WhatsApp’ın en önemli rakibi olmaya devam ediyor. Telegram yeni güncellemesi ile birçok özellik ve önemli yenilikler sunuyor.

Telegram bol özellikli yeni bir güncelleme yayınladı!

Telegram, mobil uygulamaları için yeni bir güncelleme yayınladı. Üstelik bu güncellemede, video paylaşımını daha iyi hale getirmek için yeni bir video düzenleyici de sunuyor!

Yeni güncelleme ile gelen görüntü düzenleme özelliği oldukça kapsamlı gibi görünüyor. Örneğin; yeni bir video gönderimi için videonuzu göndermeden önce bir dizi seçeneği ayarlamanıza olanak tanıyor.

Ayrıca, uygulamanın görüntü kalitesini sizin için otomatik olarak ayarlamasına izin verebiliyorsunuz. Basit yakınlaştırma hareketi ile, videonuzun yalnızca istediğiniz kısmını çerçevelemeniz mümkün olabiliyor.

Videolarınızda halihazırda sahip olduğunuz çıkartmaları yapıştırmanızı sağlayan animasyonlu etiketler mevcut. Güncelleme ile video düzenleyicide kullanabilmeniz için bu etiketlere yenileri de eklenmiş. 

Ayrıca videonuzda Snapchat veya Instagram'a benzer şekilde metin yazabilir veya çizim yapabilirsiniz. Animasyonlu çıkartmalar artık hareketsiz görüntüler de dahil olmak üzere uygulama içinde paylaştığınız herhangi bir ortama da eklenebilir.

Güncelleme ayrıca, başparmak yukarı veya göz atma gibi popüler ifadeler tarafından kategorilere ayrılmış GIF'leri hızlı bir şekilde aramanızı sağlayan yeni bir ifade tabanlı GIF araması da içeriyor. Klasörler özelliğindeki bir güncelleme, sohbeti basılı tutarak klasöre herhangi bir sohbet eklemenizi veya klasörden sohbet kaldırmanızı sağlar.

Son olarak, Android kullanıcıları için önbellek yönetimi ve sesli mesajların artık yeni bir kullanıcı arayüzüne sahip olduğunu belirtelim. Video oynatıcı altyazıları ve kontrolleri daha hızlı gizleyecek şekilde güncellenir. İki faktörlü kimlik doğrulama ekranı da güncellendi.

Güncellenmiş Telegram uygulaması şimdi iOS ve Android'de kullanılabilir durumda.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.