1. HABERLER

  2. BİLİM-TEKNOLOJİ

  3. BioShock serisi devam ediyor
BioShock serisi devam ediyor

BioShock serisi devam ediyor

Yapılan yeni bir duyuru ile BioShock serisinin devam edeceği açıklandı.

A+A-

2K, Cloud Chamber isminde yeni kurulan ve tamamına sahip olduğu yeni oyun stüdyosunu tanıttı. Ayrıca 2K, Cloud Chamber’ın dünya çapında başarı elde eden BioShock serisi için de yeni bir oyunun yapımına başladığını ve önümüzdeki yıllarda geliştirilme aşamasının süreceğini duyurdu.

BioShock serisi devam ediyor

2K Başkanı David Ismailer, “Ürün portföyümüzü geliştirdikçe değerli IP’lerimize, harika insanlara ve onların ekiplerine uzun potansiyelli yatırımlar yapma imkanı bulunuyoruz. BioShock, bizim en çok sevilen, iyi yorumlar yapılan ve yüksek puanlar alan son konsol neslinin oyun serisi. Birinci şahıs nişancı oynanışı, güçlü hikayesi ve ikonik karakterleriyle yeni stüdyomuz Cloud Chamber ekibinin öncülüğünde gelecekte neler olacağını görmek için sabırsızlanıyoruz” açıklamasını yaptı.

22 yıllık sektör geçmişi bulunan ve bugüne kadar 40’tan fazla oyunu tamamlayan Kelley Gilmore, Cloud Chamber Uluslararası Stüdyo Başkanı olmasının yanı sıra 2K geliştirici stüdyoları arasında da en tepede bulunan ilk kadın yöneticisi oldu. Gilmore, daha önce 20 yıldır 2K’in sahip olduğu Firaxis Games bünyesinde Sid Meier’s Civilization ve XCOM gibi serilerde yapım aşamasındaki, pazarlama ve iletişim yönetimi gibi alanlarda elde ettiği zengin deneyimini yeni stüdyoya aktaracak.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.