1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Justin Bieber yine meydan okudu: Bu, Tom Cruise'un kafası olabilirdi
Justin Bieber yine meydan okudu: Bu, Tom Cruise'un kafası olabilirdi

Justin Bieber yine meydan okudu: Bu, Tom Cruise'un kafası olabilirdi

Daha önce kendisiyle kafes dövüşünde kapışması için Tom Cruise'a çağrıda bulunan Justin Bieber, bu sefer de paylaştığı 'şişe kapağı challenge' videosu ile ünlü oyuncuya ve eşine meydan okudu.

A+A-

Geçen ay ABD’de popüler olan karma dövüş sanatları organizasyonu 'Ultimate Fighting' Şampiyonası’nın (UFC) meşhur sekizgen ringinde 57 yaşındaki Cruise ile dövüşmek istediğini söyleyen 25 yaşındaki Kanadalı şarkıcı Justin Bieber, dün Instagram hesabından paylaştığı bir video ile ABD'li oyuncuya tekrardan meydan okudu. 

Bieber, son günlerde sosyal medyada ünlülerin de dahil olduğu bir tekmeyle şişe kapağı açma akımı 'şişe kapağı challenge' gerçekleştirdiği bir videosunu paylaştı. 

Videoda Bieber'ın şişenin kapağına tekme atarak açmadan önce 'Bu, Tom Cruise'un kafası olabilirdi' dediği duyuluyor. 

Genç şarkıcının meydan okumayı bir adım ileri götürerek Cruse'un yanında geçen sene evlendiği Hailey (Baldwin) Bieber'e de meydan okuduğu görüldü. Zira, Bieber videosunun altına "Tom Cruse ile Hailey Bieber'ı aday olarak gösteriyorum" diye yazdı. 

BALDWIN: KABUL EDİLDİ

Bieber'ın meydan okuma videosunu paylaşmasına Cruse'dan bir yanıt gelmezken, eşi Hailey'in de aynı şişeyle video paylaştığı görüldü. Videoda, bindiği motosiklet hareket halindeyken şişenin kapanı açan Hailey, "Meydan okuma kabul edildi" diyerek ABD'li model Kendall Jenner ve şarkıcı Justine Skye'ı 'aday gösterdi.'

Bieber'ın son meydan okuma hamlesi sosyal medyada kullanıcıların 'Tom Cruise'a neden bu kadar kafayı taktın?' yorumlarına neden oldu. Instagram'da bir kullanıcı 'Tom'dan ne istiyorsun?' yorumunu yaparken, bir diğeri ise 'Artık Tom'la uğraşmayı bırak' dedi. 

'MAÇA ÇIKMAZSAN KORKAKSIN'

Genç şarkıcı, kafes dövüşü çağrısında Twitter hesabından ABD'li oyuncu Tom Cruse'a “Tom, eğer bu maça çıkmazsan korkaksın ve bu utancı asla unutturamazsın" demişti. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.