1. HABERLER

  2. BİLİM-TEKNOLOJİ

  3. Oppo Find X2 dünya sahnesine çıkıyor!
Oppo Find X2 dünya sahnesine çıkıyor!

Oppo Find X2 dünya sahnesine çıkıyor!

Çin’in önde gelen akıllı telefon üreticilerinden biri olan Oppo yeni modeli Find X2 için geri sayıma geçti.

A+A-

Oppo’nun amiral gemisi modeli Find X2 sonunda tanıtılıyor. Snapdragon 865 yonga setinden güç alacak olan telefon, çözünürlük, ekran yenileme hızı, renk ve yüksek dinamik aralığı açısından Oppo'nun bugüne kadar ürettiği en iddialı model olma özelliğini de taşıyor.

Çinli üreticinin gelişmiş fotoğrafçılık teknolojilerine olan yatırımlarını kararlı bir şekilde sürdürüyor. Özelleştirilmiş bir amiral gemisi görüntü sensörü ile donatılan Find X2 Pro, Oppo’nun bugüne kadarki en gelişmiş fotoğraf teknolojilerine sahip cihazı olacak. Bu modelin DxOMark’ta zirveye aday olduğunu şimdiden söyleyebiliriz.

Oppo, 6 Mart Cuma günü YouTube üzerinden Türkiye saati ile 12:30’da herkese açık olarak bir video konferans düzenleyecek. Bu video konferansta yeni Oppo modelleri görücüye çıkmış olacak.

Oppo’nun bu modellerini ülkemize getirip getirmeyeceği ise henüz netlik kazanmış değil. Fakat genel kanı Oppo Türkiye’nin Find X2 modellerini ülkemizde de satışa sunacağı yönünde.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz yıl Türkiye pazarına giriş yapan Oppo, Sıla’nın rol aldığı reklam filmleriyle bir anda dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Diğer Çinli üreticiler gibi agresif fiyat politikası ile uygun fiyatlı ürünler satışa sunan Çinli firma, kısa sürede geniş bir kullanıcı kitlesine de ulaşmayı başardı.

Bakalım Find X2 modelleri de Oppo’nun diğer üst segmentteki cihazları gibi geniş bir kitleye ulaşabilecek mi? Bunu zaman gösterecek.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.