1. HABERLER

  2. BİLİM-TEKNOLOJİ

  3. Türk Telekom yeni kotasız tarifelerini açıkladı!
Türk Telekom yeni kotasız tarifelerini açıkladı!

Türk Telekom yeni kotasız tarifelerini açıkladı!

Türk Telekom, gelen yoğun tepkiler üzerine sitesinden kaldırdığı AKN'siz internet fiyatlarını yeniden yayınladı. İşte detaylar!

A+A-

Türkiye'nin en büyük internet servis sağlayıcısı olan Türk Telekom, yaptığı açıklama ile geçtiğimiz günler AKN yani Adil Kullanım Noktası sistemi bulunmayan yeni tarifelerinin detaylarını paylaşmıştı. Ancak fiyatların aşırı yüksek olması ve halkın bu duruma karşı tepki göstermesi üzerine Türk Telekom fiyat listesini geri çekmişti.

Türk Telekom'un Lider Kampanya adını verdiği yeni tarifelerde en uygun paket 4 Mbps hızında ve 69 TL olduğu (24 ay taahhüt verirseniz 59 TL) görülüyordu. Çok düşük bir hız olan bu paketin halen 20-25 Mbps limitli paketlerle aynı fiyatta olması gözlerden kaçmıyor. En pahalı paket olan 100 Mbps paketin fiyatı ise 346 TL ve 24 ay taahhüt verdiğinizde rakam 336 TL oluyordu.

Türk Telekom yeni kotasız tarifelerini açıkladı!

Peki ne değişti? Türk Telekom fiyat listesini çektikten sonra ne oldu? Herkes bu hamlenin üzerine fiyatlarda bir güncelleme beklerken Türk Telekom farklı bir adım attı ve güncellemeyi fiyatlarda değil paketlerin isimlerinde yapmayı seçti. Yeni adıyla ''Limitsiz İnternet Çağı'' olan paket listesine baktığımız zaman fiyatlar hala aynı olarak görülmekte. Anlaşılan geri adım atmak gibi bir düşüncesi yok Türk Telekom'un.

AKN'siz internet kampanyasına ait fiyatlar şu şekilde;

  • 4 Mbps: 59,90 TL
  • 6 Mbps: 69,90 TL
  • 8 Mbps: 79,90 TL
  • 16 Mbps: 92,90 TL
  • 24 Mbps: 119,90 TL
  • 35 Mbps: 149,90 TL
  • 50 Mbps: 249,90 TL
  • 100 Mbps: 335,90 TL
Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.