1. HABERLER

  2. BİLİM-TEKNOLOJİ

  3. Xiaomi Mi Watch duyuruldu. İşte özellikleri!
Xiaomi Mi Watch duyuruldu. İşte özellikleri!

Xiaomi Mi Watch duyuruldu. İşte özellikleri!

Apple Watch benzeri bir akıllı saat olan Xiaomi Mi Watch resmi olarak tanıtıldı. Akıllı saatin özellikleri ve fiyatı haberimizde.

A+A-

Bir süre önce detayları belli olan akıllı saat Xiaomi Mi Watch resmi olarak tanıtıldı. Tasarım anlamında Apple Watch'a fazlasıyla benzeyen akıllı saat, 1.78 inç AMOLED ekran ve 44 mm çerçeve boyutu ile geliyor.

Xiaomi Mi Watch duyuruldu. İşte özellikleri!

Akıllı saatin arka yüzü seramik malzemeden üretilirken, üstten bakıldığında sol yan yüzde sonsuz dönebilen bir düğme yer alıyor. NFC ve eSIM desteği bulunan akıllı saat Xiaomi tarafından geliştirilen MIUI arayüzü ve Google tarafından geliştiren Wear OS işletim sistemini kullanıyor.

Gücünü Snapdragon Wear 3100 4G işlemciden alan akıllı saat 1 GB RAM ve 8 GB depolama alanı ile geliyor. 4G modunda 36 saat çalışabilen Xiaomi Mi Watch, 570 mAH pile sahip.

Çin pazarında 11 Kasım'da satışa sunulacak olan akıllı saatin fiyatı 1.299 Yuan yani yaklaşık olarak 185 dolar olarak açıklandı. Saatin dünyanın diğer ülkelerinde satışa sunulup sunulmayacağı ise şimdilik bilinmiyor. Kalp ritmi ve sportif faaliyetleri takip edebilme gibi özellikleri bulunan akıllı saatin çelik gövdeli sürümü de bulunuyor. Onun fiyatı ise 285 dolar olarak açıklandı. 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.