1. HABERLER

  2. BİLİM-TEKNOLOJİ

  3. Xiaomi'nin katlanabilir telefonu ilk kez göründü!
Xiaomi'nin katlanabilir telefonu ilk kez göründü!

Xiaomi'nin katlanabilir telefonu ilk kez göründü!

Samsung, Flexpai ve Huawei’nin ardından şimdi Xiaomi'de katlanabilir telefon furyasına katılan markalardan biri oldu. İşte detaylar!

A+A-

Katlanabilir telefonların gelecek yıllar içerisinde iyice popüler olacağı gerçeği artık kaçınılmaz. Samsung, Flexpai ve Huawei’nin ardından şimdi Xiaomi'de bu furyaya katılan markalardan biri oldu. 

Sızıntıları ile ünlenen Evan BlassXiaomi‘nin katlanabilir telefonunu ilk kez gözler önüne seren isim oldu. Resmi Twitter hesabı üzerinden paylaştığı video ile ses getiren Blass, telefonun MIUI 10 arayüzü ile birlikte geleceği bilgisini de bizlere aktarmış oldu. 

Paylaşılan videoda ekranın nasıl katlanıp akıllı telefon tasarımına dönüştüğünü rahat bir şekilde gözlemleyebiliyoruz. Açıkçası Samsung'un kumandasına nazaran bu cihazın geçişi oldukça estetik olmuş.

Xiaomi'nin katlanabilir telefonu ilk kez göründü!

Xiaomi ne zaman katlanabilir telefonunu duyurur bilmiyoruz ancak henüz firma sessizliğini koruyor. Özellikle ülkemizde de oldukça popüler hala gelen Xiaomi markası her geçen gün ürün gamını genişletmeye devam ediyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.