1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Erdoğan TTB'yi hedef gösterdi: 'Terörist seviciler'
Erdoğan TTB'yi hedef gösterdi: 'Terörist seviciler'

Erdoğan TTB'yi hedef gösterdi: 'Terörist seviciler'

Erdoğan, TTB'yi hedef göstererek, ''Bundan rahatsız olan sözde Türk Tabipler Birliği gibi bir kesim 'Savaşa Hayır' diye bir kampanya yürütmek istiyor. Bu terörist sevicilerin barışa evet dediklerini de pek duymadık'' dedi.

A+A-

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrin'e başlatılan saldırıya ilişkin  'Savaşa hayır' ifadeleriyle karşı çıkan Türk Tabipler Birliği'ne (TTB) "Terörist seviciler" dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Türk Tabipler Birliği gibi bir kesim kendine göre bir kampanya yürütmek istiyor. Bu terörist sevicilerin bu güne kadar barışa evet dediklerini de duymadık. Benim Güneydoğu'da, Doğu'da vatandaşlarım şehit edildi. Bunlar bugüne kadar bir şey dedi mi? Kandil'e gidip görüşmeler yapıp, kendilerine kitap temin edinenlerin bu teröristler hakkında bir şey dediğini duyduk mu?

Bu dernek veya kişiler kusura bakmasınlar. Attığımız adım haklı bir adımdır. Bu beyefendiler hiçbir zaman yerli ve milli olmadılar.

İstanbul Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Selçuk Erez, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türk Tabipleri Birliği'ne (TTB) yönelik eleştirilerine yanıt verdi.

Evrensel gazetesine konuşan Selçuk Erez, "Bir savaş ve çatışma vukuunda Türk askerlerinin ölüm ve kalım meselesi bahis konusu olduğu vakit ve komşularımızın çocuklarının da aynı şekilde ölüm ve kalım meselesi olduğu vakit hekimin, ‘Savaş olmadan barış teşebbüsleri yapılsa daha iyidir’ demesi hiçbir zaman gayri milli bir şey değildir" dedi.

Erez sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu bilakis vatanseverliktir, insan severliktir. Üst kurumumuz olan TTB’nin açıklamasının terörist sevici olmakla ne alakası var, neresinde terörist seviciliği var birisi bana izah ederse memnun olurum."


 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.