1. HABERLER

  2. BİLİM-TEKNOLOJİ

  3. realme X3 özellikleri ve tasarımı ortaya çıktı
realme X3 özellikleri ve tasarımı ortaya çıktı

realme X3 özellikleri ve tasarımı ortaya çıktı

Günden güne model yelpazesini genişleten realme’nin yeni telefonu TENAA’da ortaya çıktı. İşte realme X3 özellikleri ve tasarımı.

A+A-

Sektörün en genç isimlerinden biri olmasına karşın agresif fiyat politikası sayesinde kısa sürede geniş kitlelere ulaşan realme, model yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Çinli üreticinin yeni telefonu geçtiğimiz gün yerel sertifikasyon kurumu TENAA’da ortaya çıktı.

realme X3 özellikleri ve tasarımı ortaya çıktı

TENAA’da yer alan bilgilere göre realme X3 FullHD+ çözünürlükte 6.57 inçlik TFT LDC ekran ile gelecek. Delikli ekran tasarımına sahip olan telefonun ön kısmında 16 MP + 2 MP’lik çift kameralı selfie modülü yer alacak.

Arka yüzüyle realme 6 modelini andıran cihaz’da 48MP’lik ana kameraya 8MP’lik ultra geniş açı, 2MP’lik makro ve 2MP’lik derinlik kamerasının eşlik ettiği 4’lü bir kamera modülü yer alacak.

Orta segmente hitap eden ve Snapdragon 765G yonga setinden güç alacak olan telefon 6GB, 8GB ve 12GB’lık üç farklı RAM opsiyonuyla gelecek. Dahili depolama alanında ise 64GB, 128GB ve 256GB’lık 3 farklı seçenek sunulacak.

Kutudan ilk çıktığında realme UI destekli Android 10 ile çalışacak olan telefonda parmak izi okuyucusu ise yan tarafa konumlandırılacak.

4100 mAh’lık ortalamanın üzerinde bir bataryadan beslenen telefonda 30W hızlı şarj desteği de bulunacak. 5G destekli realme X3 fiyatı ise muhtemelen önümüzdeki günlerde netleşecektir. Fakat telefonun en az 500 euro’luk etikete sahip olacağı düşünülüyor.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.