1. HABERLER

  2. ULAŞTIRMA

  3. TESK Başkanından okul servisi uyarısı
TESK Başkanından okul servisi uyarısı

TESK Başkanından okul servisi uyarısı

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken yaptığı açıklamada, "Çocuklar okullarına odaya kayıtlı şoförlü ve yardımcı rehberi olan servis aracıyla gitmeli. Velilerimiz kamera sistemlerinde TSE belgesi aramalı" ifadesini kullandı.

A+A-

Palandöken, yayımladığı yazılı açıklamasında, velilere okul servisi seçimi konusunda uyarılarda bulundu. Okulların açılmasının yaklaşmasıyla korsan servis araçlarının artmaya başladığına dikkati çeken Palandöken, velilerden bu araçlara itibar etmemelerini istedi.

Palandöken, öğrencilerin kayıtlı şoför esnafının servis araçlarında güvenle seyahat edebileceğini belirterek, açıklamasında şunları kaydetti:

"Çocuklar okullarına odaya kayıtlı şöförlü ve yardımcı rehberi olan servis aracıyla gitmeli. Velilerimiz kamera sistemlerinde TSE belgesi aramalı. En önemlisi veliler bu kameraları nasıl takip edeceklerini ve sistemin çalışıp çalışmadığını kontrol edip çocuklarını öyle emanet etmelidirler. Aracında son teknolojiyi en iyi şekilde kullanan ve kurallara uyan, zorunlulukları yerine getiren velileri kandırmayan esnaf kesimimiz tercih edilmelidir."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.